Vegeta logo

Integritetspolicy

I enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (Europeiska unionens officiella tidning L 119, 4.5.2016, nedan kallad  GDPR), som har varit i full kraft och verkan sedan den 25 maj 2018 i Republiken Kroatien och alla EU:s medlemsstater, samt med lagen om genomförande av den allmänna dataskyddsförordningen (officiell tidning nr 42/18, nedan kallad lagen), dvs. i enlighet med den rättsliga ramen för skydd av personuppgifter i Republiken Kroatien och Europeiska unionen och bästa europeiska praxis,  PODRAVKA d.d., med huvudkontor i Ulica Ante Starčevića 32, Koprivnica (staden Koprivnica), OIB: 18928523252 (hädanefter: PODRAVKA), i egenskap av personuppgiftsansvarig för personuppgifter om användare av dess tjänster och kunder, har utarbetat dessa integritetsregler. 

Denna integritetspolicy (“policy”) beskriver hur PODRAVKA samlar in, använder och hanterar dina personuppgifter som finns på och är tillgängliga genom användning av webbplatsen: https://vegeta.se/.

Denna sekretesspolicy gäller för alla tjänster som erbjuds av PODRAVKA och dess syfte är att informera våra besökare, partners och användare av våra tjänster (hädanefter: “registrerade”) på ett tydligt och öppet sätt om hur deras personuppgifter behandlas och om deras rättigheter. 

PODRAVKA har åtagit sig att skydda och respektera din integritet. Läs denna policy noggrant för att förstå varför och hur vi samlar in dina personuppgifter och hur vi kommer att använda dem. När det gäller personuppgifter som vi samlar in är PODRAVKA “personuppgiftsansvarig” och bestämmer som sådan behovet av och sättet att behandla personuppgifter . 

Som leverantör av webbplatstjänster har PODRAVKA åtagit sig att skydda integriteten för personuppgifter.

Om du vill kontakta oss i samband med denna policy eller dina personuppgifter, använd följande kontaktuppgifter:
PODRAVKA d.d.
Ulica Ante Starčevića 32
48 000 Koprivnica

Du kan kontakta dataskyddsombudet på:  dpo@podravka.hr

Hur och när samlar vi in dina personuppgifter? 

Vi samlar in dina personuppgifter när det är nödvändigt för att tillgodose dina behov och önskemål och utföra tjänster eller vår affärsverksamhet:

a) när du går in på webbplatsen https://vegeta.se/ vi samlar in din IP-adress, som också betraktas som personuppgifter;

b) vid registrering som användare eller mottagare av nyhetsbrevet eller andra meddelanden om våra produkter och kampanjer. Som personuppgiftsansvarig kommer vi att be dig att ange dina personuppgifter såsom e-postadress, förnamn, efternamn och telefonnummer (en del av uppgifterna är markerade som frivilliga). Den rättsliga grunden för behandlingen av dina uppgifter är ditt samtycke. En användare som prenumererar på meddelanden om våra produkter och kampanjer genom att ange sina uppgifter på webbplatsen https://vegeta.se/ ger sitt samtycke till behandlingen av sina personuppgifter. En användare kan när som helst återkalla sitt samtycke genom att meddela dataskyddsombudets e-postadress.

c) situationer där vi samlar in andra typer av data såsom datum och tid för åtkomst till sidan, information om hårdvaran, programvaran eller webbläsaren du använder, din dators operativsystem, appversion och språkinställningar. Vi kan samla in information om klick och din åtkomst till de sidor https://vegeta.se/ visas för dig.

d) när du kontaktar vårt kontor och ber oss om hjälp eller ställer en fråga för att utöva någon av dina rättigheter som garanteras av gällande bestämmelser;

e) När du kontaktar oss via sociala medier samlar vi in uppgifter som du har lämnat till oss när du gör förfrågningar eller förfrågningar; 

f) När du deltar i våra prisspel behandlar vi uppgifter beroende på vilken typ av prisspel det rör sig om, vilket vi informerar dig om i reglerna för prisspelet. De uppgifter som kan behandlas är till exempel namn, efternamn och adress för prisutdelning;

g) när du fyller i en nöjdhetsundersökning behandlar vi uppgifter som din IP-adress;

h) När du skickar oss en förfrågan om vårt erbjudande behandlar vi dina kontaktuppgifter och/eller andra uppgifter som du har lämnat när du skickade förfrågan.

i) När du skickar en ansökan om ett oannonserat jobb behandlar vi uppgifter som ditt förnamn, efternamn, ålder, yrke, yrke, arbetslivserfarenhet, kontakttelefon och andra uppgifter som finns i din ansökan.

j) När du registrerar dig på en webbplats lagras datum och tid för den IP-adress som tilldelats av internetleverantören (ISP) och som används av den registrerade. Registrering, med samtycke, gör det möjligt för oss som personuppgiftsansvarig och arrangör att erbjuda innehåll eller tjänster som endast kan erbjudas till registrerade användare på grund av deras ämnes karaktär. Registrerade personer kan när som helst ändra personuppgifter som lämnats vid registreringen eller helt radera dem från registren,

PODRAVKA rekommenderar alla användare av webbplatsen att noggrant hantera sitt registreringslösenord. När du väljer tecken rekommenderar vi en kombination av stora och små bokstäver och siffror. Använd ett lösenord med minst sex tecken. Vi rekommenderar att du byter lösenord med jämna mellanrum (minst en gång om året). 

De ovan nämnda specifika kategorierna av dina personuppgifter samlas in antingen på grundval av det samtycke som visas dig vid ankomsten till https://vegeta.se/ med hjälp av ett popup-fönster, på grundval av legitimt intresse (till exempel i de fall där cookies är nödvändiga för att https://vegeta.se/ ska fungera, när vi skickar dig några intressanta meddelanden och/eller erbjudanden om kampanjer) eller för att uppfylla våra skyldigheter enligt gällande bestämmelser i Republiken Kroatien. 

När behandlingen grundar sig på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Återkallande av samtycke ska meddelas den personuppgiftsansvarige via e-post på dpo@podravka.hr eller per post till PODRAVKA d.d, Ulica Ante Starčevića 32, 48 000 Koprivnica, med angivande av ̋Attn. Dataskyddsombud ̋. Återkallandet av samtycket kommer inte att påverka lagligheten av behandlingen baserat på samtycket innan det återkallas.

Observera de obligatoriska uppgifter som vi begär från dig; Om du inte tillhandahåller den begärda informationen som anges som obligatorisk eftersom det är nödvändigt för att utföra en aktivitet som du har begärt eller förväntar dig, kommer du inte att tillåtas åtkomst till sådan aktivitet eller så kommer aktiviteten inte att vara tekniskt genomförbar. 

Sammanfattningsvis samlar vi vanligtvis in dina personuppgifter direkt från dig när du fyller i ett specifikt formulär eller när du vill få vårt nyhetsbrev.

Vi använder inte dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte meddelar oss att du samtycker. Om du vill att vi ska skicka dig information om våra produkter, evenemang, tjänster, erbjudanden och kampanjer, vänligen ge oss ditt samtycke till detta genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt och skyddas på lämpligt sätt av PODRAVKA och/eller dess betrodda partners.

Vilka uppgifter samlar vi in direkt från dig och för vilka ändamål?

Typiska kategorier av uppgifter som vi samlar in från användare är följande: e-postadress.

Vi samlar in dina personuppgifter för att:

• utföra en tjänst, fullgöra ett avtal eller säkerställa tillhandahållandet av en begärd tjänst

• möjliggöra användning av alla tjänster på webbplatsen https://vegeta.se/

• svara så effektivt som möjligt på din fråga och behandla dina förfrågningar

• bearbeta data statistiskt

• skicka material eller erbjudanden eller ta kontakt 

• förbättra kvaliteten på innehåll, funktioner och tjänster.

Vilka integritetsrättigheter har du? 

Observera att du när som helst har rätt att begära följande från PODRAVKA: 

• för att ge dig tillgång till dina personuppgifter

Du kan fråga PODRAVKA vilka personuppgifter som används och be om tillgång till dem. Du har rätt att få veta syftet med behandlingen, vilka kategorier av dina personuppgifter vi har, myndigheter eller kategorier av myndigheter som vi delar dina personuppgifter med, lagringstid och källan till uppgifterna om de samlas in indirekt.

Du kan kontakta oss om du vill ha en kopia av vissa eller alla personuppgifter vi har om dig.

• rättelse av felaktiga uppgifter

Vi vill att dina personuppgifter ska vara korrekta och uppdaterade. Du kan begära att vi rättar eller tar bort uppgifter som du anser är felaktiga eller föråldrade. 

• Radering av personuppgifter

Du kan begära att PODRAVKA slutar behandla eller till och med raderar dina personuppgifter. Om vi behöver dina personuppgifter för att uppfylla en avtalsförpliktelse gentemot dig kan PODRAVKA upphöra att kunna uppfylla den. Vidare, om dina personuppgifter krävs för en specifik rättslig förpliktelse (t.ex. skatteskyldighet), kanske vi inte kan uppfylla din begäran.

• Begränsning av åtkomst till dina uppgifter (av oss och/eller tredje part) i vissa processer eller helt och hållet

Om du vill bestrida riktigheten av några uppgifter, eller om vi inte längre behöver dem för behandlingen, men du behöver dem för att fullfölja, utöva eller behandla rättsliga anspråk, eller om du har invänt mot behandlingen på någon grund som vi anser vara legitim, har du rätt att begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter.

• lämna in ett klagomål om hur vi använder dina uppgifter

Kom ihåg att du har rätt att invända mot behandlingen av personuppgifter på en rättslig grund som PODRAVKA anser vara legitim. 

• begära överföring av uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig (rätt till portabilitet)

Om behandlingen grundar sig på ditt samtycke eller utförs automatiskt har du rätt att begära överföring av uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

För att utöva någon av ovanstående rättigheter, använd de kontaktuppgifter som anges i början av denna integritetspolicy.

Om du anser att dina rättigheter har kränkts har du rätt att lämna in ett klagomål till den kroatiska myndigheten för skydd av personuppgifter, Selska cesta 136, HR – 10 000 Zagreb, e-post: azop@azop.hr.

Var lagras dina personuppgifter?

Vi förvarar de personuppgifter vi samlar in om dig i en säker miljö. Dina personuppgifter skyddas från obehörig åtkomst, avslöjande, användning, ändring eller förstörelse av någon organisation eller individ. 

De behandlade uppgifterna lagras i våra lokaler och i säkra IT-system, men ibland lagrar vi dem på servrarna hos våra betrodda tjänsteleverantörer i EU. 

PODRAVKA säkerställer att personuppgifter förvaras på en säker plats (inklusive rimliga administrativa, tekniska och fysiska skyddsåtgärder mot obehörig användning, åtkomst, avslöjande, kopiering eller ändring), som endast behöriga personer kan komma åt. Alla behöriga personer undertecknar en sekretessförklaring.

Uppgifter som samlas in för de ändamål som anges i denna policy kommer endast att lagras så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de nämnda ändamålen. Dina personuppgifter kommer inte att bevaras i någon form som möjliggör identifiering längre än vad PODRAVKA rimligen anser vara nödvändigt för det ändamål för vilket de har samlats in eller behandlats. PODRAVKA kommer att behålla vissa personuppgifter under den period som föreskrivs i den lag eller förordning som ålägger PODRAVKA att lagra uppgifter (mer information under “Hur länge kommer PODRAVKA att lagra dina personuppgifter“).

Om du har gett oss ditt samtycke (till exempel om du har prenumererat på vårt nyhetsbrev eller valt en viss kategori av cookies) kommer vi att behandla dina personuppgifter tills du återkallar ditt samtycke. Om du gör en legitim invändning mot behandlingen av personuppgifter som grundar sig på ett berättigat intresse kommer vi inte att behandla dina personuppgifter i framtiden. 

Observera dessutom att om ett rättsligt, administrativt eller utomrättsligt förfarande inleds kan personuppgifter lagras till slutet av ett sådant förfarande, inklusive eventuell period för att verkställa ett rättsmedel. 

Utbyter PODRAVKA data med tredje part?

Integritetsskydd är viktigt för oss och vi kommer aldrig att dela dina personuppgifter med någon tredje part förutom för de ändamål som beskrivs i denna policy. Vi kommer alltid att meddela dig om delning och överföring av dina uppgifter.

PODRAVKA samarbetar med andra företag. Det innebär att vi ibland delar dina personuppgifter med hjälp av säkra IT-system. När vi gör det överförs sådana uppgifter till servrar som finns i EU eller i ett land som säkerställer en adekvat skyddsnivå i enlighet med EU-lagstiftningen.

I vissa fall kan våra partner som tillhandahåller tjänster på uppdrag av eller för PODRAVKA behandla dina uppgifter utanför EU. Avtal som vi ingår med sådana enheter ålägger dem dock att behandla dina uppgifter med särskilda säkerhetsåtgärder i enlighet med gällande lagstiftning i EU:s medlemsstater. 

Den 10 juli 2023 antog Europeiska kommissionen ett nytt beslut om adekvat skyddsnivå som gör det möjligt att fritt överföra personuppgifter från Europeiska unionen till företag i Förenta staterna som deltar i skölden för skydd av privatlivet.

Beslutet om adekvat skyddsnivå grundar sig på artikel 45 i GDPR och utgör en mekanism som säkerställer säker och laglig överföring av uppgifter till tredjeländer. Företag i USA som vill delta i Privacy Shield Framework måste självcertifiera sig och ansluta sig till Data Privacy Framework List. 

Dessutom, om vår avtalspartner är baserad i USA, kommer vi att granska de befintliga avtalen och kontrollera de säkerhetsstandarder som vår partner garanterar för att säkerställa skyddet av alla våra registrerade i enlighet med de senaste standarderna som godkänts och rekommenderats av de behöriga institutionerna.

De ändamål för vilka vi delar data med våra betrodda partners är till exempel marknadsföring, underhåll av webbplatsens https://vegeta.se/, reklam, betalningshantering, leverans (leverans) och andra tjänster inom och utanför https://vegeta.se/. Dessa tjänsteleverantörer är enligt relevanta avtal skyldiga att använda de uppgifter som anförtrotts dem strikt i enlighet med våra riktlinjer och endast för de ändamål som vi har bestämt exakt. Vi ålägger dem också att skydda dina uppgifter på ett adekvat sätt och att behandla dem som en affärshemlighet.

En gång om året granskar vi alla våra samarbetspartners för att säkerställa att skyddet av dina personuppgifter ligger kvar på den nivå som krävs och följer gällande regelverk.

Hur länge kommer PODRAVKA att lagra dina personuppgifter? 

PODRAVKA kommer inte att lagra dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla deras syfte och i vilket fall som helst inte längre än 3 år, förutom när lagen föreskriver en längre lagringsperiod (till exempel kommer uppgifter relaterade till ensidig uppsägning av avtal och klagomål att sparas i 1 år, uppgifter relaterade till utövandet av dina integritetsrättigheter permanent,  uppgifter relaterade till prisspel i 5 år, e-postadresser i syfte att skicka nyhetsbrev tills samtycke återkallas, uppgifter om fakturor i 11 år).

Du kan ta reda på mer om datalagringsperioder genom att kontakta vårt dataskyddsombud.

För vilka ändamål kommer vi att använda dina uppgifter?

Vi kan använda dina personuppgifter på flera olika sätt, främst för att fullgöra våra rättsliga och andra åtaganden gentemot dig, men ibland även för att förbättra din användarupplevelse av webbplatsen och av säkerhetsskäl. 

De ändamål för vilka vi använder dina uppgifter beskrivs i denna policy. Om dina uppgifter behandlas för andra ändamål kommer du att underrättas om detta innan sådan (ny) behandling sker. 

Nyhetsbrev

PODRAVKA vill skicka meddelanden till dig om sin verksamhet och nyheter som du kan vara intresserad av. Observera att du när som helst kan välja bort detta genom att använda dina rättigheter som anges i denna policy. För att prenumerera på nyhetsbrevet samlar PODRAVKA in: e-postadress.

Nyhetsbrevet innehåller så kallade spårningspixlar. Spårningspixel är ett litet grafiskt element som är inbäddat i ett e-postmeddelande och skickas i HTML-format för att möjliggöra lagring och analys av loggfiler. Detta möjliggör statistisk analys av marknadsföringskampanjens effektivitet. Med hjälp av spårningspixlar kan PODRAVKA se när och om ett e-postmeddelande öppnades av dig som registrerad och vilka länkar du följde. Personuppgifter som samlas in av spårningspixlar i nyhetsbrevet lagras och analyseras av PODRAVKA som personuppgiftsansvarig för att optimera processen för att skicka nyhetsbrevet och skräddarsy innehållet i framtida nyhetsbrev efter de registrerades intressen. 

Cookies

För att underhålla webbplatsen och se till att dess funktioner är på den förväntade nivån använder PODRAVKA en teknik som kallas “cookies”. 

Cookies är små filer som vi skickar till din dator och kan komma åt dem senare. De kan vara tillfälliga eller permanenta. Tack vare cookies kan du enkelt söka på vår webbplats. Cookies visar oss dina och andra besökares intressen på vår webbplats, vilket hjälper oss att förbättra den.

Läs mer om cookies i cookiepolicyn.

Andra webbplatser

Andra webbplatser som kan nås via webbplatsen https://vegeta.se/ ha sina egna sekretesspolicyer och sekretesspolicyer och sätt att använda och lämna ut uppgifter.

PODRAVKA ansvarar inte för tredje parts sätt och villkor för verksamheten. 

PODRAVKA samlar in och behandlar personuppgifter genom användarinteraktioner på sociala nätverk som Facebook, Instagram, LinkedIn och YouTube. PODRAVKA eller de ansvariga personer som utsetts av PODRAVKA kan se meddelanden och/eller inlägg på de nämnda sociala nätverken, men lagrar eller behandlar inte personuppgifter som samlats in genom dem, särskilt de som finns i meddelanden, förutom för de ändamål som anges i denna policy. 

PODRAVKA använder en företagsprofil med hjälp av Facebook-, YouTube-, LinkedIn- och Instagram-tjänster. Du kan läsa deras sekretesspolicyer eller sekretesspolicyer och ta reda på hur de använder dina personuppgifter på:


FACEBOOK PÅ NÄTET https://www.facebook.com/policy.php
YOUTUBE PÅ NÄTET https://policies.google.com/privacy?hl=hr
INSTAGRAM PÅ NÄTET https://help.instagram.com/519522125107875
LINKEDIN ONLINE: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Om du har frågor om insamling och behandling av data av Facebook, YouTube, LinkedIn och/eller Instagram eller vill utöva någon av dina rättigheter som garanteras av GDPR, vänligen kontakta:

FÖR FACEBOOK:META PLATFORMS IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland
Kontaktuppgifter till dataskyddsombudet: https://hr-hr.facebook.com/policy.php
https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

Om du inte är nöjd med hur dina personuppgifter samlas in och behandlas kan du kontakta den ledande tillsynsmyndigheten för Facebook, den irländska dataskyddskommissionen eller den kroatiska dataskyddsmyndigheten.

På webbplatsen https://vegeta.se/ https://vegeta.se/ eftersom den personuppgiftsansvarige har inbäddat Facebook-funktioner. Facebook är ett socialt nätverk.

Ett socialt nätverk är en plats för sociala nätverk på Internet, en onlinegemenskap som vanligtvis tillåter användare att kommunicera med varandra i ett virtuellt utrymme. Ett socialt nätverk fungerar som en plattform för utbyte av åsikter och erfarenheter, eller för att tillhandahålla personlig eller arbetsrelaterad information till Internetgemenskapen. Facebook tillåter sina användare att skapa privata profiler, ladda upp bilder och ansluta via en vänförfrågan.

Facebook ägs av Meta Platforms Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Om en Facebook-användare bor utanför USA eller Kanada är Meta Platforms Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland, personuppgiftsansvarig. Meta Platforms Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA är en oberoende personuppgiftsansvarig.

Genom att öppna https://vegeta.se/ kommer den registrerades webbläsare att visa motsvarande Facebook-funktion som är ett resultat av användningen av Facebook-plugin. Du hittar en lista över alla Facebook-plugins på https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Denna tekniska procedur ger Facebook information om en specifik undersida som besökts av den registrerade.

Om du är inloggad på Facebook som registrerad kan Facebook spåra varje besök på webbplatsen https://vegeta.se/. Denna information samlas in via Facebook-funktionen och överförs till den registrerades Facebook-konto. Om den registrerade klickar på någon Facebook-knapp som är inbäddad i webbplatsens https://vegeta.se/, t.ex. “gilla”-knappen, eller skickar en kommentar, kommer Facebook att skicka denna information till den registrerades personliga Facebook-konto och därmed lagra personuppgifter.

Varje gång en registrerad person är inloggad på Facebook och samtidigt går in på webbplatsen https://vegeta.se/ kommer Facebook att få information om detta via Facebook-funktionen. Detta kommer att ske oavsett om respondenten klickar på Facebook-funktionen eller inte. Om den registrerade inte vill att denna typ av information ska överföras kan han eller hon förhindra det genom att logga ut från Facebook-kontot innan han eller hon går in på webbplatsen https://vegeta.se/

FÖR YOUTUBE:Google Ireland, Ltd., Gordon House Barrow St, Dublin 4, Irland
Kontaktuppgifter till dataskyddsombudet:
https://support.google.com/policies/contact/general_privacy_form
Om du inte är nöjd med hur dina personuppgifter samlas in och behandlas kan du kontakta den ledande tillsynsmyndigheten för YouTube, den irländska dataskyddskommissionen eller den kroatiska dataskyddsmyndigheten.

På webbplatsen https://vegeta.se/ har den personuppgiftsansvarige bäddat in komponenterna i YouTube-tjänsten. YouTube är en internetvideoplattform som gör det möjligt att gratis ladda upp, titta, betygsätta och kommentera videor. YouTube låter dig ladda upp alla typer av videor, så att du kan titta på hela filmer, TV-sändningar, musikvideor, trailers och videor skapade av användare av plattformen.

YouTube ägs av YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube, LLC, ett dotterbolag till Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA. YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. YouTube, LLC, ett dotterbolag till Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA, anses vara en oberoende personuppgiftsansvarig.

Om du är inloggad på YouTube som webbplatsanvändare (registrerad) kommer YouTube att känna igen varje besök på en undersida som innehåller en YouTube-video. Denna information kommer att samlas in av YouTube och Google och kommer att överföras till den registrerades YouTube-konto.

YouTube eller Google kommer att få information via YouTube-komponenten om att den registrerade har besökt webbplatsen https://vegeta.se/ om han/hon var inloggad på YouTube vid tidpunkten för besöket. Detta kommer att ske oavsett om den registrerade har klickat på en YouTube-video eller inte. Om du inte vill tillåta överföring av sådan information kan du förhindra det genom att logga ut från ditt YouTube-konto innan du öppnar webbplatsen https://vegeta.se/

FÖR INSTAGRAM:
META PLATFORMS Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland
Kontaktuppgifter till dataskyddsombudet: https://hr-hr.facebook.com/policy.php
https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970
Om du inte är nöjd med hur dina personuppgifter samlas in och behandlas kan du kontakta den ledande tillsynsmyndigheten för Instagram, den irländska dataskyddskommissionen eller den kroatiska dataskyddsmyndigheten.

Ikraftträdande och ändringar av denna integritetspolicy 

Denna policy träder i kraft samma dag som den publiceras på denna webbplats.

PODRAVKA förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy och ska publicera den på sin webbplats.