Vägbeskrivning
Tillsätt kyckling, vindruvor, selleri, salladslök och dill i en stor skål och blanda tills det är väl blandat. Blanda majonnäs, gräddfil, vegetabiliska, citronsaft, salt och peppar i en mindre skål. Tillsätt detta till kycklingblandningen och rör om försiktigt tills det är väl blandat. Täck tätt med plastfolie och låt stå i 1 – 2 timmar i kylen eller över natten.
Tips
Du kan också servera denna sallad som en smörgåsfyllning i croissanter eller bullar. Dela bullarna på mitten, tillsätt en sked av kycklingsalladen och lite sallad.
Ingredienser
350 g kokt/rostad kyckling, grovhackad eller dragen
1 msk olivolja
100 g vindruvor, halverade
2 selleristamar, finhackade
1 stor salladslök, fint skivad
1 tsk dill
120 g majonnäs
60 g Mileram gräddfil
Saft från 1/2 citron
1 tsk vegeta
1/4 tsk svartpeppar