Vägbeskrivning
Värm smör, varm sås, vitlök, grönsaker och honung i en liten kastrull, koka upp och stäng sedan av värmen.
Lägg kalkonen i en stor skål och blanda med den förberedda såsen. Bred ut lite majonnäs i mitten av varje wrap och tillsätt sedan sallad, kalkon och cheddar. Vik två sidor av wrapen över fyllningen och dra sedan upp den nedre änden över fyllningen och dra i den när du slår in den, som en burrito. Se till att alla hörn är ordentligt stängda. När de är inslagna kan du hålla ihop dem med tandpetare eller linda in dem i aluminiumfolie.
Tips
Du kan också trycka wrapsen i en brödrost innan servering.
Ingredienser
3-4 msk varm sås (tabasco, buffel, sriracha)
1/2 tsk Vegeta Maestro vitlök
25 g smör
1 msk honung
1/2 tesked vegeta
2 msk majonnäs
200 g kokt/rostad kalkon, grovhackad eller dragen
4 stora omslag
100 g isbergssallad, hackad
120 g cheddarost, riven