Vägbeskrivning
Tvätta spenaten, låt rinna av väl och skär i mindre strimlor. Salta och låt stå i ca 10 minuter. Rinn av spenaten väl.
Stek spenaten kort i olivolja.
Tillsätt hackad vitlök, persilja, basilika och vegeta.
Stek allt tillsammans i ca 1 minut. Vispa mjölk, peppar, muskotnöt och majsstärkelse som du rört ut i lite vatten.
Koka upp såsen kort och rör i den kokta och avrunna gnocchin.
Blanda allt väl och servera med riven parmesanost.
Tips
Du kan även använda fryst spenat till denna sås.
Ingredienser
300 G Spenat
Salt
3 Msk Olivolja
2 Vitlöksklyftor
2-3 Msk Hackad Persilja
1 Msk Hackad Färsk Basilika
2 Msk Vegeta Allkrydda
250-300 Ml Mjölk
Malen Svartpeppar
Riven Hel Muskotnöt
1 Tsk Majsstärkelse
400 G Gnocchi