Vägbeskrivning
Rensa bort fett från kycklingfilén, gör en grop med en liten kniv och strö över vegeta.
För fyllningen: tillsätt ajvar, ströbröd, finhackad salladslök, persilja och ägg i en skål och blanda ihop.
Använd en spritspåse för att fylla kycklingen med den förberedda fyllningen och stäng kycklingen sedan genom att fästa öppningen med tandpetare.
Rulla kycklingen i mjöl, stek varje sida i fett, tillsätt vin, rör om, häll i vatten, tillsätt kycklingbuljong och låt bräsera i ca 10 minuter.
Tillsätt slutligen grädde och koka ihop allt kort.
Som tillbehör kokar du gnocchi i lättsaltat vatten.
Servera gnocchi till den ajvarfyllda kycklingen.
Ingredienser
600 G Kycklingfilé (4 Bitar)
1 Msk Vegeta Allkrydda
50 G Hårt Mjöl
50 Ml Olja
50 Ml Vitt Vin
1 Kycklingbuljong
100 Ml Matlagningsgrädde
För Fyllning:
2 Msk Mild Podravka Ajvar
1 Msk Ströbröd
50 G Salladslök
1 Tsk Hackad Persilja
1 Ägg