Kyckling med ajvarfyllning

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Rensa bort fett från kycklingfilén, gör en grop med en liten kniv och strö över vegeta.
För fyllningen: tillsätt ajvar, ströbröd, finhackad salladslök, persilja och ägg i en skål och blanda ihop.
Använd en spritspåse för att fylla kycklingen med den förberedda fyllningen och stäng kycklingen sedan genom att fästa öppningen med tandpetare.
Rulla kycklingen i mjöl, stek varje sida i fett, tillsätt vin, rör om, häll i vatten, tillsätt kycklingbuljong och låt bräsera i ca 10 minuter.
Tillsätt slutligen grädde och koka ihop allt kort.
Som tillbehör kokar du gnocchi i lättsaltat vatten.
Servera gnocchi till den ajvarfyllda kycklingen.

Ingredienser

600 G Kycklingfilé (4 Bitar)

1 Msk Vegeta Allkrydda

50 G Hårt Mjöl

50 Ml Olja

50 Ml Vitt Vin

1 Kycklingbuljong

100 Ml Matlagningsgrädde

För Fyllning:

2 Msk Mild Podravka Ajvar

1 Msk Ströbröd

50 G Salladslök

1 Tsk Hackad Persilja

1 Ägg

Tillagningstid: 40 minuter

Vi respekterar din integritet

För att vår sida ska fungera korret och för att ständigt förbättra våra tjänster använder vi cookies. Om du vill inaktivera användningen av cookies kan vissa delar av sidan bli otillgängliga. Läs användarvillkoren för detaljer.

Typer av kakor

Inställningar