Vägbeskrivning
Marinera kycklingfilén i kryddblandning till kyckling och låt marinera i 15-30 minuter.
Till fyllningen: skär delikatesser skinka i små tärningar, tillsätt ajvar, ströbröd, ägg och blanda ihop allt.
Snitta varje kycklingfilé för att få en öppning som du fyller med den förberedda fyllningen med hjälp av en spritspåse.
Rulla den fyllda kycklingen i majsstärkelse, stek varje sida i fett, täck med vatten, tillsätt vegeta och låt bräsera i ca 10 minuter.
Tillsätt slutligen grädden, koka sedan ihop allt kort och strö över persilja.
Servera potatiskroketter som tillbehör.
Tips
Förutom grädde kan du lägga till 1-2 tsk senap i såsen.
Ingredienser
4 Kycklingfiléer (600 G)
50 G Majsstärkelse
50 Ml Olja
1 Tsk Vegeta Allkrydda
1 Dl Matlagningsgrädde
1 Tsk Hackad Persilja
För Fyllning:
50 G Delikates Skinka
2 Msk Mild Podravka Ajvar
1 Msk Ströbröd
1 Ägg