Vägbeskrivning
Fräs den hackade löken och vitlöken i uppvärmd olja i en stor stekpanna. Tillsätt morötterna skurna i slantar, täck med lite vatten och blanchera kort.
Tillsätt sedan tärnad aubergine och zucchini och paprika i strimlor. Strö över vegeta, mynta och låt bräsera på låg värme i ca 10 minuter.
Tillsätt tärnad tofu, körsbärstomater och fortsätt blanchera i ytterligare 10 minuter.
Lägg couscousen i 300 ml kokande, saltat vatten och låt stå under lock i 5 minuter. Rör couscousen med en gaffel och lägg till grönsakerna.
Rör om lätt och servera.
Ingredienser
100 G Lök
4 Msk Sesamolja
2 Vitlöksklyftor
100 G Morötter
200 G Aubergine
200 G Zucchini
100 G Röd Paprika
100 G Gul Paprika
2 Tsk Vegeta Allkrydda
1 Tsk Hackad Mynta
250 G Tofu
150 G Körsbärstomater
150 G Couscous
½ Tsk Salt