Couscous med grönsaker

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Fräs den hackade löken och vitlöken i uppvärmd olja i en stor stekpanna. Tillsätt morötterna skurna i slantar, täck med lite vatten och blanchera kort.
Tillsätt sedan tärnad aubergine och zucchini och paprika i strimlor. Strö över vegeta, mynta och låt bräsera på låg värme i ca 10 minuter.
Tillsätt tärnad tofu, körsbärstomater och fortsätt blanchera i ytterligare 10 minuter.
Lägg couscousen i 300 ml kokande, saltat vatten och låt stå under lock i 5 minuter. Rör couscousen med en gaffel och lägg till grönsakerna.
Rör om lätt och servera.

Ingredienser

100 G Lök

4 Msk Sesamolja

2 Vitlöksklyftor

100 G Morötter

200 G Aubergine

200 G Zucchini

100 G Röd Paprika

100 G Gul Paprika

2 Tsk Vegeta Allkrydda

1 Tsk Hackad Mynta

250 G Tofu

150 G Körsbärstomater

150 G Couscous

½ Tsk Salt