Couscous med grönsaker

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Fräs den hackade löken och vitlöken i uppvärmd olja i en stor stekpanna. Tillsätt morötterna skurna i slantar, täck med lite vatten och blanchera kort.
Tillsätt sedan tärnad aubergine och zucchini och paprika i strimlor. Strö över vegeta, mynta och låt bräsera på låg värme i ca 10 minuter.
Tillsätt tärnad tofu, körsbärstomater och fortsätt blanchera i ytterligare 10 minuter.
Lägg couscousen i 300 ml kokande, saltat vatten och låt stå under lock i 5 minuter. Rör couscousen med en gaffel och lägg till grönsakerna.
Rör om lätt och servera.

Ingredienser

100 G Lök

4 Msk Sesamolja

2 Vitlöksklyftor

100 G Morötter

200 G Aubergine

200 G Zucchini

100 G Röd Paprika

100 G Gul Paprika

2 Tsk Vegeta Allkrydda

1 Tsk Hackad Mynta

250 G Tofu

150 G Körsbärstomater

150 G Couscous

½ Tsk Salt

Vi respekterar din integritet

För att vår sida ska fungera korret och för att ständigt förbättra våra tjänster använder vi cookies. Om du vill inaktivera användningen av cookies kan vissa delar av sidan bli otillgängliga. Läs användarvillkoren för detaljer.

Typer av kakor

Inställningar