Fyllda cannelloni

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Förbered fyllningen genom att tillsätta äggula, olivolja, ajvar, Vegeta, peppar och salt till köttet och blanda väl.
Fyll cannellonin med fyllningen och placera dem i en oljad ugnsform. Ringla matlagningsgrädde och strö över riven ost.
Sätt in i en förvärmd ugn på 180°c och gratinera i cirka 40 minuter, tills den blir gyllenbrun på ytan.
Kyl lite och servera med en säsongssallad.

Tips

Ajvar kommer att ge köttet extra saftighet.

Ingredienser

12 Cannelloni

600 G Kalvfärs

2 Msk Olivolja

1 Äggula

2 Msk Mild Podravka Ajvar

1 Tsk Vegeta Allkrydda

Svartpeppar

Salt

200 Ml Matlagningsgrädde

50 G Riven Ost (Grana Padano)