Gnocchi i grön sås

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Tvätta spenaten, låt rinna av väl och skär i mindre strimlor. Salta och låt stå i ca 10 minuter. Rinn av spenaten väl.
Stek spenaten kort i olivolja.
Tillsätt hackad vitlök, persilja, basilika och vegeta.
Stek allt tillsammans i ca 1 minut. Vispa mjölk, peppar, muskotnöt och majsstärkelse som du rört ut i lite vatten.
Koka upp såsen kort och rör i den kokta och avrunna gnocchin.
Blanda allt väl och servera med riven parmesanost.

Tips

Du kan även använda fryst spenat till denna sås.

Ingredienser

300 G Spenat

Salt

3 Msk Olivolja

2 Vitlöksklyftor

2-3 Msk Hackad Persilja

1 Msk Hackad Färsk Basilika

2 Msk Vegeta Allkrydda

250-300 Ml Mjölk

Malen Svartpeppar

Riven Hel Muskotnöt

1 Tsk Majsstärkelse

400 G Gnocchi

Tillagningstid: 35 minuter

Vi respekterar din integritet

För att vår sida ska fungera korret och för att ständigt förbättra våra tjänster använder vi cookies. Om du vill inaktivera användningen av cookies kan vissa delar av sidan bli otillgängliga. Läs användarvillkoren för detaljer.

Typer av kakor

Inställningar