Gnocchi i grön sås

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Tvätta spenaten, låt rinna av väl och skär i mindre strimlor. Salta och låt stå i ca 10 minuter. Rinn av spenaten väl.
Stek spenaten kort i olivolja.
Tillsätt hackad vitlök, persilja, basilika och vegeta.
Stek allt tillsammans i ca 1 minut. Vispa mjölk, peppar, muskotnöt och majsstärkelse som du rört ut i lite vatten.
Koka upp såsen kort och rör i den kokta och avrunna gnocchin.
Blanda allt väl och servera med riven parmesanost.

Tips

Du kan även använda fryst spenat till denna sås.

Ingredienser

300 G Spenat

Salt

3 Msk Olivolja

2 Vitlöksklyftor

2-3 Msk Hackad Persilja

1 Msk Hackad Färsk Basilika

2 Msk Vegeta Allkrydda

250-300 Ml Mjölk

Malen Svartpeppar

Riven Hel Muskotnöt

1 Tsk Majsstärkelse

400 G Gnocchi

Tillagningstid: 35 minuter