Kalkon med citron och oregano

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Skär tvättad och torkad kalkonfilé i strimlor och gnid in med Vegeta, oregano och peppar.
Stek det förberedda köttet i den uppvärmda olivoljan tills det är gyllengult och häll över citronsaften.
Servera varm med bakad eller kokt potatis och en sallad.

Tips

Du kan ersätta kalkon med kyckling.

Ingredienser

600 G Kalkonfilé

1 Msk Vegeta Allkrydda

2 Msk Oregano

1 Tsk Malen Svartpeppar

4 Msk Olivolja

1 Citron

Tillagningstid: 30 minuter

Vi respekterar din integritet

För att vår sida ska fungera korret och för att ständigt förbättra våra tjänster använder vi cookies. Om du vill inaktivera användningen av cookies kan vissa delar av sidan bli otillgängliga. Läs användarvillkoren för detaljer.

Typer av kakor

Inställningar