Vägbeskrivning
Tillsätt finhackad lök, ägg, hackad chilipeppar, timjan, persilja, vegeta, lite salt och peppar i köttfärsen. Blanda blandningen väl för hand för att blanda ingredienserna ordentligt.
Forma mindre bollar (24-30 stycken).
Trä i 3-4 bitar bollar åt gången på ett spett. Tillaga på en smord grill eller i en grillpanna tills de fått fin gyllene färg.
Ta dem åt sidan, pensla med pesto alla genovese blandat med olivolja och servera varma.
Tips
Köttblandningen måste vara fast för att bullarna ska hålla formen, så tillsätt eventuellt lite ströbröd eller majsstärkelse.
Ingredienser
800 G Kalvfärs
75 G Pesto Alla Genovese
100 G Lök
1 Chilipeppar
½ Tsk Timjan
2 Tsk Persilja
2 Msk Olivolja
2-3 Msk Ströbröd
1 Ägg
Salt
Malen Svartpeppar
1 Msk Vegeta Allkrydda