Kryddig kalkonwrap

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Värm smör, varm sås, vitlök, grönsaker och honung i en liten kastrull, koka upp och stäng sedan av värmen. 
Lägg kalkonen i en stor skål och blanda med den förberedda såsen. Bred ut lite majonnäs i mitten av varje wrap och tillsätt sedan sallad, kalkon och cheddar. Vik två sidor av wrapen över fyllningen och dra sedan upp den nedre änden över fyllningen och dra i den när du slår in den, som en burrito. Se till att alla hörn är ordentligt stängda. När de är inslagna kan du hålla ihop dem med tandpetare eller linda in dem i aluminiumfolie.

Tips

Du kan också trycka wrapsen i en brödrost innan servering.

Ingredienser

3-4 msk varm sås (tabasco, buffel, sriracha)

1/2 tsk Vegeta Maestro vitlök

25 g smör

1 msk honung

1/2 tesked vegeta

2 msk majonnäs

200 g kokt/rostad kalkon, grovhackad eller dragen

4 stora omslag

100 g isbergssallad, hackad

120 g cheddarost, riven

Tillagningstid: 20 minuter