Kyckling med ajvarfyllning

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Rensa bort fett från kycklingfilén, gör en grop med en liten kniv och strö över vegeta.
För fyllningen: tillsätt ajvar, ströbröd, finhackad salladslök, persilja och ägg i en skål och blanda ihop.
Använd en spritspåse för att fylla kycklingen med den förberedda fyllningen och stäng kycklingen sedan genom att fästa öppningen med tandpetare.
Rulla kycklingen i mjöl, stek varje sida i fett, tillsätt vin, rör om, häll i vatten, tillsätt kycklingbuljong och låt bräsera i ca 10 minuter.
Tillsätt slutligen grädde och koka ihop allt kort.
Som tillbehör kokar du gnocchi i lättsaltat vatten.
Servera gnocchi till den ajvarfyllda kycklingen.

Ingredienser

600 G Kycklingfilé (4 Bitar)

1 Msk Vegeta Allkrydda

50 G Hårt Mjöl

50 Ml Olja

50 Ml Vitt Vin

1 Kycklingbuljong

100 Ml Matlagningsgrädde

För Fyllning:

2 Msk Mild Podravka Ajvar

1 Msk Ströbröd

50 G Salladslök

1 Tsk Hackad Persilja

1 Ägg

Tillagningstid: 40 minuter