Vägbeskrivning
Ringla citronsaft över vitfiskfiléerna, strö över Vegeta och låt stå i 15 minuter.
Stek fisken i uppvärmd olivolja i en bredbottnad panna och placera sedan på en varm plats.
Fräs finhackad lök i samma olja, tillsätt skivad paprika och fräs kort. Tillsätt sedan krossade skalade tomater, salta och låt bräsera i ca 15 minuter.
Tillsätt sedan avrunna bönor, fisken och koka kort för att blanda ingredienserna väl.
Strö över hackad persilja och servera.
Tips
Grytan kommer att smaka ännu rikare om du förbereder den från flera typer av fisk, med hänsyn till mängden.
Ingredienser
30 Ml Olivolja
1 Större Röd Paprika
1 Burk Skalade Tomater (400 G)
800 G Vit Fiskfilé
1 Burk Vita Bönor (230 G Avrunna Bönor)
1 Msk Vegeta Allkrydda