Vägbeskrivning
Strö Vegeta över räkorna, ringla över citronsaft och låt stå i ca 15 minuter.
Rulla marinerade räkor i majsstärkelse och stek i uppvärmd olja.
Skär grönsaker i strimlor, lägg i uppvärmd olivolja och fräs kort så att de mjuknar lite men ändå förblir krispiga.
Placera grönsaker och ajvar på ett serveringsfat, lägg räkor i mitten och servera med sallad på rädisor och salladslök.
Tips
Vill du ha krispiga grönsaker, torka dem väl efter uppskärning, rulla i majsstärkelse och stek i het olja.
Ingredienser
800 G Skalade Räkor
1 Msk Vegeta Allkrydda
1–2 Msk Majsstärkelse
Olivoljan
1 Zucchini
1 Morot
1 Selleri
1 Gul Paprika
2 Salladslökar
1 Knippe Rädisor
För Servering
Stark Ajvar