Räkor på grönsaker

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Strö Vegeta över räkorna, ringla över citronsaft och låt stå i ca 15 minuter.
Rulla marinerade räkor i majsstärkelse och stek i uppvärmd olja.
Skär grönsaker i strimlor, lägg i uppvärmd olivolja och fräs kort så att de mjuknar lite men ändå förblir krispiga.
Placera grönsaker och ajvar på ett serveringsfat, lägg räkor i mitten och servera med sallad på rädisor och salladslök.

Tips

Vill du ha krispiga grönsaker, torka dem väl efter uppskärning, rulla i majsstärkelse och stek i het olja.

Ingredienser

800 G Skalade Räkor

1 Msk Vegeta Allkrydda

1–2 Msk Majsstärkelse

Olivoljan

1 Zucchini

1 Morot

1 Selleri

1 Gul Paprika

2 Salladslökar

1 Knippe Rädisor

För Servering

Stark Ajvar

Tillagningstid: 30 minuter