Risotto alla milanese

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Lägg kycklingbuljongtärningar i 1 l kokande vatten och koka i några minuter.
Fräs den finhackade löken kort i det uppvärmda smöret.
Tillsätt det tvättade riset och fräs det kort. Häll på vinet och låt det koka, bräsera sedan genom att hälla i den varma soppan gradvis, rör om då och då.
Mot slutet, tillsätt Vegeta och saffran, sedan parmesan.
Servera risotto alla milanese med en färsk säsongssallad.

Tips

Använd rundkornigt ris (arborio). I slutet kan du tillsätta 50 ml matlagningsgrädde som gör riset krämigare.

Ingredienser

2 Tärningar Kycklingbuljong 

40 G Smör

1 Lök (Ca 100 G)

300 G Arborio-Ris

100 Ml Vin

1 Tsk Vegeta Allkrydda

2 G Saffran

50 G Riven Parmesan

Tillagningstid: 30 minuter

Vi respekterar din integritet

För att vår sida ska fungera korret och för att ständigt förbättra våra tjänster använder vi cookies. Om du vill inaktivera användningen av cookies kan vissa delar av sidan bli otillgängliga. Läs användarvillkoren för detaljer.

Typer av kakor

Inställningar