Vägbeskrivning
Blanda majsmjöl, vetemjöl och salt, tillsätt vatten och knåda till en smidig deg.
Dela den i 16 bollar, täck med aluminiumfolie och låt stå i ca 15 minuter.
Stek det tärnade köttet i het olja, tillsätt den skivade paprikan och stek kort. Strö över Vegeta och lite chili.
Tillsätt tvättade och avrunna bönor, sockermajs, rör ner de passerade tomaterna till sist och bräsera kort.
På en mjölad bräda kavla ut de förberedda tortillabollarna tunt till en diameter på 20 cm och täck med aluminiumfolie.
Grädda varje sida i 15-30 sekunder i en uppvärmd stekpanna utan fett.
Lägg den varma förberedda fyllningen på en het tortilla, vik ihop och servera.
Tips
Du kan hälla tomatsås över de fyllda tortillorna, strö över parmesan och gratinera i ugnen en stund.
Ingredienser
För Tortillor:
150 G Majsmjöl
200 G Vetemjöl
Lite Salt
200-250 Ml Varmt Vatten
För Fyllning:
2-3 Msk Olja
200 G Kycklingfilé
1 Chilipeppar
100 G Färsk Röd Paprika
2 Tsk Vegeta Allkrydda
1/4 Tsk Chili
100 G Konserverade Röda Bönor
100 G Sockermajs
150 Ml Passerade Tomater