Ugnsbakad gnocchi med ricotta och spenat

För 4 Personer

Product brush Leaf decoration
Leaf decoration

Vägbeskrivning

Lägg saltat vatten i en kastrull, koka upp och tillsätt gnocchin.
När de dyker upp, koka i ytterligare 10 minuter, låt rinna av och lägg tillbaka dem i pannan. 
Blanda vegetariska grönsaker med hackade tomater. Tillsätt två tredjedelar av spenaten. 
Tillsätt hälften av tomaterna med vegeta och spenat till gnocchin och rör om för att kombinera. 
Fördela resten av tomaterna på botten av en ugnsform. Tillsätt gnocchi.  
Smula över ricottan.  Grädda i en förvärmd ugn på 200 °C i 10 minuter.
Höj temperaturen till 250°C och grädda i ytterligare 5 minuter eller tills osten är gyllene. 
Servera med resterande spenat.

Tips

Du kan använda riven parmesanost eller strimlad mozzarella istället för ricotta.

Ingredienser

500 g kroppkakor

390 g Podravka HACKAD TOMAT MED BASILIKA OCH OREGANO

1 tsk vegeta

120 g färsk spenat

200 g ricottaost

Tillagningstid: 25 minuter